
ေကာ္ျပန္ ့အေသးေလးေတြ ႏွစ္မ်ဳိး ေၾကာ္စားျဖစ္ ပါတယ္
ဒါေလးေၾကာ္စားထား တာ ၾကာပါျပီ အစမ္းေလး မုုိ ့ တင္ျဖစ္ သြားတာပါ ။
ေကာ္ျပန္ ့ေၾကာ္ရန္ လုုိ အပ္တဲ့ ပစၥည္းမ်ား
ေကာ္ျပန့္ အရြက္ Frozen အေသးထုုပ္ တထုုပ္ ၄ပုုံ တပုုံေလာက္
အားလူး ခပ္ရြယ္ ရြယ္ သုုံးလုုံးကုုိ ျပဳတ္ထားပါတယ္
sweet corn ၁၅၀ဂရမ္
မဆလာ အနည္းငယ္
အသားမွုုန္ ့အနည္းငယ္
ဆားအနည္းငယ္
ဟင္းခ်က္ ငရုုတ္သီးမွုုန္ ့လက္ဖက္ရည္ဇြန္းတဇြန္း ေလာက္
ၾကက္သြန္ နီ ခပ္ၾကီး တလုုံးကုုိ အတုုံးေသးေသးေလးေတြလီွးထားပါ အားလူး မဆာလာ
ေကာ္ျပန္ ့ထဲထည့္ရန္
လုုပ္နည္း
ေကာ္ျပန္ ့ကအစာႏွစ္မ်ဳိးထည့္ထားပါတယ္ တမ်ဳိးကေတာ့အာလူးကုိျပဳတ္ျပီး
ေျခ မဆလာအနည္းငယ္ ဟင္းခ်က္ငရုတ္သီးအမွုန္ ့အနည္းငယ္ ၾကက္သား
မုုန္ ့အနည္းငယ္ ဆားအနည္းငယ္ ၾကက္သြန္အနီအတုံးေသးေသးေလးေတြ
ထည့္ထားတဲ့ ကုလားစတုိင္ ေကာ္ျပန္ ့ပါ
ေနာက္တမ်ဳိးကေတာ့ရန္ကုန္မွာစားခဲ့ရတဲ့ နည္းကုုိ သတိရျပီး sweet cornကုုိ
အသားမွုန္ ့ဆားအနည္းငယ္ထည့္ျပီး ဒယ္အုိးထဲမွာေျပာင္းဖူးက်က္ေအာင္ခ်က္လုိက္ျပီး ေကာ္ျပန္ ့sheetထဲ ကုုိ ကြ်န္မ ပထမ ေကာ္ျပန္ ့လိပ္တဲ့နည္းပုုံေလး ျပထားတဲ့ အတုုိင္း ေကာ္ျပန္ ့အေသးေလးမ်ားကုုိ လိပ္ပါမည္။
ႏွစ္မ်ဳိး ကုုိ တဝက္ ဆီေလာက္ ခဲြလိပ္ ျပီးဆီ ပူ ပူမွာ ထည့္ေၾကာ္ရင္ စားလုုိ ့ေကာင္းတဲ့ အားလူးေကာ္ျပန္ ့
နဲ ေျပာင္းဖူး ေကာ္ျပန္ ့ေလးေတြ ရပါျပီ ။.
No comments:
Post a Comment