Saturday, March 24, 2012
ပုုဇြန္ မဆလာခ်က္ ရေအာင္
ပထမ ပုုဇြန္ ၇ႏွစ္ေကာင္ ၈ ေကာင္ကုုိ အခြံခြာ သန္ ့ရွင္း ေရးလုုပ္ထားလုုိက္ပါ ျပီး ရင္ ၾကက္သြန္ နီ တဥ ခရမ္း ခ်ဥ္ သီး ၃လုုံး နံနံပင္ တုုိ ့ကုုိ အတုုံး ေလး မ်ားလွီးထားလုုိက္ပါ ပုုဇြန္ကုုိ ဆား အနည္းငယ္ အသားမွုုန္ ့အနည္းငယ္ နဲ ့နယ္ထားလုုိက္ပါ
ပထမ ၾကက္သြန္ ျဖဴ ဂ်င္း အနည္းငယ္ တုုိ ့ကုုိ ဆီ သတ္ျပီး မွ ပုုံပါအတုုိင္း ကရေဝး ရြက္ ၃ရြက္ ေလာက္ ရယ္ ခရမ္း ခ်ဥ္သီး ၾကက္သြန္ နီ နံနံပင္ တုုိ ့ကုုိ ပုုံပါအတုုိင္းခ်က္ ပါ ေရ အနည္းငယ္ ထည့္ေပးပါ ခရမ္း ခ်ဥ္သီး ေၾက သည္ အထိ မဆလာ နံနံမွုုန္ ့ထည့္ ပါ
အႏွစ္ ရလွ်င္ ပုုဇြန္ ထည့္ခ်က္ ပါ အရသာ ကုုိ ျမည္း ျပီး ထည့္ပါ ဒါဆုုိ စားေကာင္းတဲ့ ပုုဇြန္ မဆလာခ်က္ ေလး ရျပီ
Labels:
အိႏၵိယ အစားအစာ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment