Sunday, July 1, 2012

ဆီခ်က္ ေခါက္ဆဲြ ထပ္လုုပ္ စားျဖစ္ လုုိ ့ တင္ျပီး သာ ပုုိ ့စ္ေလးပါ ေခါက္ဆဲြ ပဲေျပာင္းသြားတာပါ




ဒီ ေန ့ လုုပ္စား တဲ့ ဆီ ခ်က္ ေခါက္ဆဲြ မွာ ေခါက္ဆဲြ က ကုုိယ္ လုုိ ခ်င္ တဲ့ ေခါက္ဆဲြဖတ္ေလး ရလုုိ ့ ထပ္တင္ေပးလုုိက္တာပါ ဆီ ခ်က္ ေခါက္ဆဲြ လုုပ္ ရန္ အေကာင္းဆုုံးေခါက္ဆဲြက ေတာ့
ဂ်ဳံ မွုုန္ ့မ်ား ျဖဴးထားတဲ့ ေခါက္ဆဲြ အေျခာက္ကုုိ လုုပ္ ရင္ အေကာင္းဆုုံးပါ မၾကာခင္ မွာ အဲဒီေခါက္ဆဲြ ထုုပ္ ပုုံေလး ရုုိက္တင္ေပးလုုိက္ပါ့မယ္  အခုု လုုပ္နည္း ကေတာ့ တူတူ ပါပဲ     ပထမ ဆီခ်က္ ေခါက္ဆြဲ
လုုပ္ ရန္ ၾကက္တျခမ္းကုုိ ဂ်င္း ၃ျပား ၄ ျပား ေလာက္ ရယ္ ယုုိးဒယား ငံျပာရည္ အနည္းငယ္ အသားမွုုန္ ့အနည္းငယ္ တုုိ ့နဲ ့ ၾကက္ ကုုိ နယ္ ျပီး ျပဳတ္ ပါ ၾကက္ႏူး ရင္ အဖုုံးေလး ဖုုံးျပီး ထား ထားလုုိက္ပါ ျပီးမွ အေအးခံျပီး ၾကက္အသားႏြင္ ပါ ျပီး မွ အသားကုုိ ႏူတ္ ႏူတ္ဆင္းလုုိက္ပါ။




ၾကက္ ကုုိ ျပဳတ္ ျပီး ပုုံ ပါ။



ေခါက္ဆဲြ ေျခာက္ကုုိ ေရ ေႏြး ပထမ ဆူေအာင္ တည္ျပီး ပုုံ ပါအတုုိင္း ဇကာ ေလး နဲ ့ထည့္ျပီး ျပဳတ္ ပါ
တူ ေလး နဲ ့နယ္ ပါ ေခါက္ဆဲြ ေပ်ာ့ရင္ ဇကာ လုုိက္ ဆယ္ လုုိက္ပါေနာ္။



ၾကက္သြန္ ျဖဴ ၇မြာ ေလာက္ ကုုိ ပုုံ ပါအတုုိင္း ႏူတ္ႏုူတ္ ဆင္း ထားပါ။




ျပီး ရင္ ဆီ ပူပူ တြင္ ထည့္ျပီး ပုုံ တြင္ ျပထားတဲ့ အတုုိင္း အေရာင္ ေလာက္ ျဖစ္ လာ ရင္ မီးပိတ္လုုိက္ပါ





ပဲ ငံျပာရည္ အၾကည္ စားပဲြတင္ ဇြန္း ၃ဇြန္း ေလာက္ရယ္ ေရ စားပဲြတင္ ဇြန္းတဇြန္း ရယ္အသားမွုုန္ ့ရယ္ ေဖ်ာ္ထားတာရယ္ ဆီခ်က္ ရယ္ အသားႏူတ္ႏူတ္ ဆင္းထားတာရယ္ ၾကက္သြန္မိတ္ လွီး ထား တာရယ္ တုုိ ့ျပင္ျပီး ရင္ ဆီခ်က္ လုုပ္ ရန္ အဆင္သင့္ ျဖစ္ ပါျပီ။








ဆီခ်က္ ႏွစ္ပဲြ စာ အတြက္ ထည့္ နယ္ ပါ ပထမ ဆီ ၃ဇြန္းေလာက္ ထည့္ျပီး ပဲငံျပာရည္ ေဖ်ာ္ထားတာကုုိထည့္ နယ္ ပါ ျပီးမွ အသားျဖဴး ဆီ ခ်က္ ဖတ္ ျဖဴး ၾကက္သြန္မိတ္ ျဖဴး ျပီး ရင္
ဆီ ခ်က္ ရ ပါျပီ အခ်ဥ္ေလး နဲ ့တဲြ စားပါ ။



                          ပဲ ငံျပာရည္ အၾကည္ ပုုလင္း ပုုံပါ။

Add caption

2 comments:

  1. အရမ္းၾကိဳက္တယ္ စားခ်င္ပါတယ္ဗ်ိဳ႕
    အဲလို ေခါက္ဆြဲ ၀ယ္လို႔မလြယ္လို႔
    စပါကတ္တီ လုပ္တဲ႔ ေခါက္ဆြဲနဲ႔ စားစားေနရတာ
    အရသာကို မရွိဖူး :(

    ReplyDelete
  2. အဲသည့္ေခါက္ဆြဲကမွ အရမ္းေကာင္းတယ္ေနာ္ မမစႏၵီ

    ReplyDelete