Singapore Style Hokkin noodle ေၾကာ္ေလး
ပုံပါအတုိင္း ေၾကာ္ရန္ ပစၥည္းမ်ား ေခါက္ဆဲြ အဝါ အဆုိရယ္ ပဲပင္ေပါက္
ပုဇြန္ fish cake အနည္းငယ္
ပထမ ပုံပါအတုိင္း ၾကက္သြန္ ျဖဴ ကုိ ဆီသတ္ ပါျပီးမွ ေခါက္ဆဲြထည့္လုိက္ပါ
ေခါက္ဆဲြ ထည့္ျပီးရင္ အသားမွုန္ ့နဲ ေရ နဲ ့ကုိ ပုဂံလုံးတလုံးနဲ ့ေဖ်ာ္ထားျပီး ေခါက္ဆဲြ ထဲ
ကုိ တဝက္ေလာက္ေလာင္းထည့္ျပီး ေခါက္ဆဲြ ေပ်ာ့သြားပါမည္
ေရ နည္းနည္းခန္း ရင္ ေခါက္ဆဲြကုိ တြန္းျပီး ၾကက္ဥ ေဖါက္ထည့္ပါ
ၾကက္ဥ နည္းနည္းက်က္ ေလာက္ ရင္ ေခါက္ဆဲြ နဲ ့ေရာလုိက္ပါ ျပီးလွ်င္
ပုဇြန္ နဲ ့ပဲပင္ေပါက္ ထည့္ျပီး ေခါက္ဆဲြ ကုိ ဖုံးထားလုိက္ပါ က်န္တဲ့ ေရ ထည့္လုိက္ပါ
ေရ စပ္စပ္ေလး နဲ ့ခ် လုိက္ ျပီး ၾကက္သြန္ မိတ္ အုပ္ပါ ျပီး လွ်င္ စားေကာင္းတဲ့ ေခါက္ဆဲြေၾကာ္ရပါျပီ။
No comments:
Post a Comment