Wednesday, May 16, 2012
ရန္ကုုန္ေရာက္တုုန္း ေၾကာ္စားခဲ့တဲ့ ငါးဖယ္ပုုဇြန္ေျပာင္းဖူးေၾကာ္ေလး
ငါးဖယ္ပုုဇြန္ေျပာင္းဖူးေၾကာ္ လုုိအပ္တဲ့ပစၥၫ္းမ်ား
ရန္ကုုန္ျပန္ေန လုုိ ့ ဟင္းမ်ားကုုိ မတင္ႏုုိင္တာပါ အခုုရန္ကုုန္မွာ ေၾကာ္စားခဲ့တဲ့ဟာေလးကုုိျပန္ share
လုုိက္ပါတယ္
ငါး ဖယ္ ျခစ္ ၁၅၀ဂရမ္
ပုုဇြန္ အေသး အခြံႏြာျပီးသား ၁၀၀ဂရမ္
ေျပာင္းဖူး (sweet corn can ဗူး)ဗူး ရဲ့ သုုံးပုုံတပုုံ
ေျပာင္းဖူး မွုုန္ ့ စားပဲြတင္ဇြန္းတဇြန္း
ဆား အနည္းငယ္ အသားမွုုန္ ့အနည္းငယ္
ပုုံပါအတုုိင္း သုုံးမ်ဳိးလုုံးကုုိ တပုုံ ဆီ ပုုံ ထားျပီး
အားလုုံးကုုိ နယ္ လုုိက္ပါ
ျပီး လွ်င္ ဆီပူ ပူ တြင္ ထည့္ေၾကာ္ပါ ဒါဆုုိ စားေကာင္းတဲ့ ငါးဖယ္ ပုုဇြန္ေျပာင္းဖူး ေၾကာ္ေလး ရပါျပီ
Labels:
ျမန္မာ ထမင္း ဟင္း
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ငါးဖယ္ပုုဇြန္ေျပာင္းဖူးေၾကာ္
ReplyDeleteတခုစီေၾကာ္လဲ အဲဒီ သုံးမ်ဳိးစလုံးၾကိဳက္တယ္ ေရာျပီးေၾကာ္လုိက္ေတာ႔
ရွယ္ပါပဲရွင္ အရမ္းကုိၾကိဳက္