Monday, April 30, 2012
ပဲပင္ေပါက္ ၾကက္သား သုုတ္စားရေအာင္
ခရီးသြားမွာ မုုိ ့ ဟင္း မ်ား မုုန္ ့မ်ား မလုုပ္ႏုုိင္ ေအာင္ အလုုပ္မ်ားေနလုုိ ့ ဒီေန ့ေတာ့ သိတ္လဲမခက္
စားလုုိ ့လဲ ေကာင္းတဲ့ ပဲပင္ေပါက္ ၾကက္သား သုုတ္ ေလး သုုတ္စားရေအာင္ေနာ္
ပဲ ပင္ ေပါက္ ၾကက္သား သုုတ္ရန္ လုုိ ေသာ ပစၥည္းမ်ား
ပဲပင္ ေပါက္ ၂၀၀ဂရမ္
ၾကက္သား ခပ္ရြယ္ရြယ္ ၄တုုံး
ငရုုတ္သီး အၾကမ္း မွုုန္ ့ စားပဲြတင္ ဇြန္း တဇြန္း
ၾကက္သြန္ ေၾကာ္ျပီးသား စားပဲြတင္ ဇြန္း တဇြန္း
ဆီ စားပဲြတင္ ဇြန္း ၂ဇြန္း
သံပုုရာသီး ၂စိပ္
အသားမွုုန္ ့အနည္းငယ္
ငံျပာရည္ အနည္းငယ္
ပထမ ပဲပင္ ေပါက္ကုုိ ဒယ္အုုိး သုုိ ့မဟုုတ္ ဟင္းခ်က္ အုုိး ထဲ မွာ ဘာမွမထည့္ဘဲ ေလွာ္ ပါ ငါးမီနစ္
ေလာက္ ေလွာ္လုုိက္ ရင္ ပဲပင္ေပါက္မ်ား ႏူး ျပီး အရည္ မ်ားရ လာပါလိမ့္မယ္ အသားမွုုန္ ့ေလး နဲနဲျဖန္း
လုုိက္ပါ ျပီး ရင္ ျပဳတ္ထား တဲ့ ၾကက္သားႏြင္ ျပီး သား နဲ ့ေရာသုုတ္ပါ ဆီ အနည္းငယ္ကုုိ ပူေအာင္ လုုပ္ျပီး
ရင္ငရုုတ္သီး အၾကမ္း မွုုန္ ့ထည့္ပါ ျပီး ရင္ အသုုတ္ထဲကုုိေလာင္းထည့္ပါ အရသာ မ်ား ထည့္ပါ သံပုုရာသီး ညွစ္ ငံျပာရည္ ထည့္သုုတ္ျပီး ၾကက္သြန္ေၾကာ္ ျဖန္း ျပီး ရင္ စားလုုိ ့ေကာင္းတဲ့ ပဲပင္ ေပါက္ ၾကက္သားသုုတ္
ေလး ရပါျပီ။
ၾကက္သား ကုုိ ျပဳတ္ရင္ ဆႏြင္း နဲ ့နယ္ျပီး ဂ်င္း ငံျပာရည္တုုိ ့ထည့္ျပီး ႏူးေအာင္ ျပဳတ္ပါ။
Labels:
ျမန္မာ ထမင္း ဟင္း
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment