Wednesday, April 25, 2012
ဒီ ေန ့ငါး ေခါင္းဟင္းခ်ဳိ ေလး ခ်က္စားတယ္
ငါး ေခါင္း ဟင္းခ်ဳိ ခ်က္ ရန္ လုုပ္အပ္ တဲ့ပစၥည္းမ်ား
ငါး ေခါင္း အေသး ဆုုိ ႏွစ္ေခါင္း အၾကီး ဆုုိ တေခါင္း
ၾကဳိက္ ရာမွုုိ ႏွစ္မ်ဳိး ေလာက္
မုုန္ ့ညွင္းစိမ္း အရြက္ ႏွစ္ပင္
ဥနီ ခပ္ရြယ္ ရြယ္တလုုံး
ပဲ ျပား တတုုံး
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ႏွစ္လုုံး
ၾကက္သြန္ျဖဴ ႏွစ္ မြာ ဂ်င္းလက္တဆစ္
ဟင္း ခ်က္ ငရုုတ္သီးမွုုန္ ့စားပဲြတင္ ဇြန္း တဇြန္း
ငွံဥ ျပဳတ္ျပီးသား ၅လုုံးေလာက္ (ကြ်န္မကေတာ့မဝယ္ထားလုုိ ့မထည့္လုုိက္ရပါ)
ငါးေခါင္း ႏွင့္ အရြက္ မ်ားကုုိ လွီး ထားပုုံ
ပထမ ဂ်င္းရယ္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ရယ္ လွီးထားတာ မ်ားကုုိ ဟင္းခ်က္ ငရုုတ္သီးမွုုန္ ့နဲ ့ဆီသတ္ပါ
ပုုံပါအတုုိင္း ျပီးမွ ငံျပာရည္ နဲ ့နယ္ ထားတဲ့ ငါးေခါင္းမ်ားကုုိထည့္ပါ
ျပီး ရင္ ေရ ကုုိ တလီတာ နီး ပါးေလာက္ထည့္လုုိက္ပါ ပြတ္ပြတ္ ဆူ ေအာင္ တည္ပါ ပုုံ
ပါ အတုုိင္း ၁၀မီနစ္ေလာက္တည္ျပီး လွ်င္ လွီးထားတဲ့ အသီးအရြက္ မ်ားကုုိထည့္ပါ
အသီး အရြက္ မ်ားထည့္ ျပီး ၅မီနစ္ေလာက္ ဆုုိ ခ်လုုိ ့ရပါျပီ အရသာ အျဖစ္ အသားမွုုန္ ့ငံျပာရည္ နဲ့stock cubes အတုုံး တတုုံးေလာက္ထည့္လုုိက္ပါ။
Labels:
တရုတ္အစားအစာ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
လာေရာက္စားေသာက္ခဲ႔ပါျပီ
ReplyDeleteေကာင္းတယ္ ပုံကုိၾကည္႔ျပီးသေရက်ေနတာေလ