Friday, April 6, 2012

ဒီေန ့ဆီထမင္းေလးထုုိးစားပါတယ္ အဆင့္ဆင့္ ရုုိက္ ထားလုုိက္ပါတယ္ ထုုိး ၾကည့္ေနာ္



ဆီထမင္း ထုုိး ၾက ရေအာင္ ပထမ ေကာက္ ညွင္းဆန္ ၃၀၀ဂရမ္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၅ဥ ဂ်င္း အေသးေလး ႏွစ္တုုံး
ပုုံ ပါအတုုိင္း


  ပုုံ ပါအတုုိင္း ဂ်င္း နဲ ့ ၾကက္သြန္ျဖဴ ပါးပါးလွီး ပါ  ျပီး ရင္ ဆီ ထဲမွာ ထည့္ေၾကာ္ပါ





ေကာက္ညွင္း ကုုိ ထည့္ ေၾကာ္ပါ ၃မီနစ္ ေလာက္ ပုုံ ပါအတုုိင္း






ျပီး ရင္ ေရ တလုုံး လက္ တလုုံး ျမဳတ္ ေလာက္ ထိ ထည့္ျပီး ငါး မီနစ္ ေလာက္ ေမြ ပါ ေရ မ်ား ခန္းသြား
ပါလိမ့္ မည္ ေရ အနည္းငယ္ ထပ္ ျဖန္း ထည့္ပါ




ျပီး ရင္ အဖုုံး ဖုုံ ထားလုုိက္ပါ ၃မီနစ္ ေလာက္ ဖုုံး ထား စဥ္မွာ ဖြင့္ ျပီး မၾကာ ခဏ ေမြ ေမြ ေပးပါ
ေရ ေလး နဲနဲ ျဖန္းေပးပါ ေနာက္ထပ္ ၃မီနစ္ေလာက္ ဖုုံးထား လုုိက္ပါ








၆မီနစ္ ေလာက္ ျပီးတဲ့ အခ်ိန္ မွာ ေကာက္ ညွင္း က်က္တဲ့ အေနအထား ေရာက္ ပါျပီ
မီး ေအးေအး ေလး နဲ့ အုုိးကုုိ အဖုုံး ဖုုံး ျပီး ၃မီနစ္ ေလာက္ ထားလုုိက္ ပါ ဂ်ဳိးရေအာင္
ပုုိကြ်တ္ ခ်င္ရင္ ပုုိ ၾကာၾကာေလး ထားလုုိက္ပါ






ဒါ ဆုုိ အခုု လုုိ ဂ်ဴိး နဲ ့ ဆီထမင္း ေလး ရ ပါျပီ  ပဲျပဳတ္ ငါးေျခာက္ ေလး နဲ ့တဲြ စား ရင္ စားေကာင္းလုုိ ့



2 comments:

  1. တခါမွမထိုးဖူးပါ။ဒီေန.အစ္မနည္းအတိုင္းထိုးစားတာတခါတည္းအဆင္ေျပသြားတယ္။က်ြတ္က်ြတ္ေလးနဲ.၇န္ကုန္ကအတိုင္းပဲ။ေက်းဇူးပဲေနာ္

    ReplyDelete
  2. ညီမ ေရ ထုုိး လုုိ ့ ရတယ္ ဆုုိလုုိ ့ဝမ္းသာ ပါတယ္ မ ရဲ့ နည္းကုုိ အားေပးလုုိ ့ေက်းဇူး ပါ

    ReplyDelete