Thursday, April 5, 2012
ဒီေန ့ေတာ့ အားလုုံး လဲ ခ်က္တတ္မဲ့ ၾကက္ဟင္းခါးသီး ေလး ခ်က္ ျဖစ္ ပါတယ္
ပထမ ၾကက္ဟင္း ခါးသီး အေသး ေလး ၆လုုံး ေလာက္ ကုုိ အထဲ က အေစ့ မ်ား ထုုတ္ျပစ္ ျပီး ေအာက္ ပုုံ
အတုုိင္း အရြယ္ေလာက္ လွီး ျပီး ဆား စားပဲြတင္ဇြန္း စာ ေလာက္ နဲ ့နယ္ ထား လုုိက္ ပါ ျပီး ရင္ ခဏ ထား
ျပီး ေရ နဲ ့ ေဆး ခ်ျပစ္လုုိက္ ပါ ဒီ နည္း နဲ ့ အခါးသက္သာ ေအာင္ လုုပ္တာပါ
ေရ မ်ားကုုိ ညစ္ ထည့္ ျပီး ရင္ ၾကက္ ဟင္း ခါးသီး ခ်က္ ပါမည္ ပုုဇြန္ ေျခာက္ မူန္ ့စားပဲြတင္ ဇြန္း ၃ဇြန္း
ေမာက္ ေမာက္ ဟင္း ခ်က္ ငရုုတ္သီး မွုုန္ ့ စားပဲြတင္ ဇြန္း တဇြန္း မျပည့္ တျပည့္ ဆႏြင္း လက္ဖက္ ရည္ ဇြန္း တဇြန္း နီးပါး ေလာက္ ထည့္ ငါးငံျပာရည္ အသားမွုုန္ ့ ၾကက္သြန္ တဥ အၾကီး အတုုံးေသးေသးေလး လွီး ထားတာမ်ား ရယ္ ၾကက္သြန္ ျဖူ ၂ဥ ပါးပါး အတုုံးေသးေသးေလးမ်ားရယ္ ကုုိ ပုုံပါအတုုိင္း တခါထဲ ၾကက္ဟင္းခါး သီး နဲ ့ေရာ ပါ ဆီ စားပဲြတင္ ဇြန္း ၄ဇြန္း
ေရ အနည္း ငယ္ ထည့္ျပီး တည္ ပါ ပုုံ ပါအတုုိင္း
ပုုံ ပါအတုုိင္း ေရမ်ား ခမ္း ျပီး ၾကက္ဟင္းခါးသီးမ်ား ႏြမ္း လာျပီး ဆီ ျပန္ရင္ ရပါ ျပီ ေရ နဲ ့တည္ ထား
တုုံး ေယာင္းမ နဲ ့ ၾကက္ ဟင္း ခါးသီး မ်ားကုုိ ေျခ ေပးပါ စားေကာင္းတဲ့ ၾကက္ ဟင္း ခါးသီး ခ်က္ ေလး ရပါျပီ
Labels:
ျမန္မာ ထမင္း ဟင္း
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1999 Plymouth Neon AC Compressor
ReplyDeleteThanks for this post its really interesting i bookmark your blog for future stuff like this..
Thank you for your compliment :)
DeleteThanks..
ReplyDelete