Chili paste
2tabsp ငံျပာရည္
2tabsp chili powder (Koren red chili powder သုံးရင္ပုိေကာင္းပါတယ္ ကြ်န္မကေတာ့အိမ္မွရွိတဲ့အမွ
သၾကားဇြန္းေသးတဇြန္း
ၾကက္သြန္ျဖဴ၅ဥနဲ ့ဂ်င္းလက္တဆစ္နီးပါးေလာက္ကု
ၾကက္သြန္မိတ္ေလးမ်ားကုိ၁လက္
မုန္လာဥနီတဝက္ေလာက္ကုိျခစ္လ
အားလုံးကုိေရာနယ္လုိက္ပါတယ္။
making Kimchi ဒုတိယအၾကိမ္လုပ္ျခင္း လုပ္နည္းအမ်ဳိးမ်ဳိးရွိမွာပါဒါကေတာ့ကြ်န္မသိတဲ့နည္းေလးပါ
မုန္ ့ညွင္းထုပ္ေသးေသး၃ထုပ္ ကုိ ဆား 2tabsp နဲ ့ပက္ျပီး ၂နာရီေလာက္ထားလုိက္ပါတယ္။
မုန္ ့ညွင္းထုပ္ေသးေသး၃ထုပ္ ကုိ ဆား 2tabsp နဲ ့ပက္ျပီး ၂နာရီေလာက္ထားလုိက္ပါတယ္။
ဆားပက္ျပီး၂နာရီထားထားတဲ့မုန္ ့ညွင္းကုိေရေျပာင္ေအာင္ေဆးျပီးေရညစ္လုိက္တယ္ လုံဝေရမရွိေလာက္ေအာင္စကာနဲ ့ေရဆစ္ထားျပီးမွ chili paste ကုိသုတ္လုိက္ပါတယ္ သုတ္ထားေလလုံထဲ့ဘူးထဲထည့္လုိက္ပါ တတ္ႏုိင္ရင္လုံးဝမဖြင့္ၾကည့္ပါရင္ေကာင္းပါတယ္ ၂၄နာရီျပည့္မွပဲဖြင့္ၾကည့္လွ်င္ပုိေကာင္းလုိ ့။
No comments:
Post a Comment