Recipes of My dishes
Monday, February 20, 2012
Pepper Prawn
ဆီပထမ ၾကက္သြန္ ျဖဴ ကုိ ဆီ အနည္းငယ္ထည့္ေၾကာ္ပါမယ္ ျပီးလွ်င္ ငရုတ္ေကာင္း အၾကမ္းမွုန္ ့ထည့္ပါမယ္
ျပီးလွ်င္ ပုဇြန္ ထည့္မယ္ ပဲငံျပာရည္ အေနာက္ ထည့္မယ္ ငရုတ္ေကာင္းထပ္ထည့္ပါမည္ အရသာ ကုိ အသားမွုန္ ့နဲ ့သၾကားထည့္ပါမယ္ ပဲငံျပာရည္အေနာက္ထည့္ျပီး လွ်င္ ငရုတ္သီး လွီးထားတာမ်ားထည့္ပါမယ္ ပုဇြန္ ရဲျပီး က်က္ေလာက္ လွ်င္ ခ်လုိ ့ရျပီေနာ္ ထမင္းပူပူေလး နဲ ့တဲြစားရင္ အလြန္ ေကာင္းတယ္ေနာ္
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment