Wednesday, May 30, 2012
ဘဲသား ဟင္း ႏူးႏူး ေလး ခ်က္ ၾကရေအာင္
ၾကက္သား ဟင္း ခ်က္ နည္းက ဘာမွမဟုုတ္ေပ မဲ ့ဘဲသား ၾကေတာ့ နဲနဲ ေလး ခက္မလား လုုိ ့ခ်က္ နည္း
ေလး ရွယ္လုုိက္တာပါ တကယ္လဲစားေကာင္းလုုိ ့ပါ
ဘဲသား ဟင္းခ်က္ ရန္လုုိ အပ္တဲ့ပစၥည္းမ်ား
ဘဲတျခမ္းကုုိ ခပ္ရြယ္ရြယ္တုုံးထားပါ
ဆီ စားပဲြတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
ၾကက္သြန္နီ ခပ္ရြယ္ရြယ္ ၃ဥ
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၃ဥ
ဂ်င္းလက္တဆစ္ေလာက္ကုုိ အျပားလွီးျပီး
ငံျပာရည္အနည္းငယ္
ရွာလကာ ရည္ စားပဲြတင္ဇြန္း ၃ဇြန္း
အသားမွုုန္ ့အနည္းငယ္
ဆႏြင္း မွုုန္ ့အနည္းငယ္
ဟင္းခ်က္ ငရုုတ္သီး မွုုန္ ့ စားပဲြတင္ ဇြန္း ေမာက္ေမာက္
ပထမ ဘဲသားမ်ားကုုိ ရွာလကာရည္ ငံျပာရည္ အသားမွုုန္ ့တုုိ ့နဲ ့နယ္ထားျပီး ၁၅မီနစ္ေလာက္ထားလုုိက္ပါ
ျပီးရင္ ပုုံပါအတုုိင္း ၾကက္သြန္ အနီအျဖဴ ဂ်င္း ေထာင္းထားတာမ်ားကုုိ ဆီသတ္ပါ ။
ျပီး ရင္ ဘဲသားကုုိ ထည့္လုုိက္ ပါ ေရ ကုုိ ဘဲ သားမ်ား ဖုုံးတဲံ အထိ ထည့္ေပးလုုိက္ပါ အရသာ အျဖစ္
ငံျပာရည္ ေလး နည္းနည္းထပ္ထည့္လုုိက္ပါ။
ပုုံ တြင္ ျပသည့္ အတုုိင္း ေရထည့္ပါ ။
အဖုုံး ဖုုံး ျပီး တနာရီေလာက္ ခ်က္ လုုိက္ ရင္ ဆီ ျပန္ သြား ပါျပီ စားလုုိ ့ေကာင္း တဲ့ ဘဲ သား ဟင္းႏူ း ႏူး
ေလး ရ ပါျပီ ။
Labels:
ျမန္မာ ထမင္း ဟင္း
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ၾကက္သားထက္ဘဲသားကုိပုိျပီးၾကိဳက္တယ္
ReplyDeleteခ်က္ထားတဲ႔ပုံေလးၾကည္႔ျပီး
စားခ်င္ေနမိျပီ