ျပည္ပလာတာ ၾကက္သား ပလာတာ ဆီ နဲ ့စာရင္ ဒီ ပလာတာ အရည္ေလး နဲ ့ကုုိ ပုုိ ၾကဳိက္ လုုိ ့
ပထမ ျပည္ ပလာတာ ခ်က္ ရန္ ၾကက္ ၃၀၀ဂရမ္ကုုိ အတုုံး ခပ္ေသးေသးတုုံး ျပီး ဆား အသားမွုုန္ ့ မဆလာ
မွုုန္ ့ (ဒီက မဆလာမွုုန္ ့မ်ားက ဆႏြင္း ေရာင္ ေလးပါပါလုုိ ့ ဆႏြင္းေတာင္ ထည့္ဖုုိ ့မလုုိ ပါ) တုုိ ့နဲ ့နယ္ထားပါ
နယ္ ျပီးသာ ၾကက္ ကုုိ ဟင္းခ်က္ ငရုုတ္သီး စားပဲြတင္ဇြန္ းေမာက္ ေမာက္ တဇြန္း ရယ္ ကရေဝးရြက္ ရယ္
ဆီ အနည္းငယ္ နဲ ့ပုုံပါအတုုိင္း ဆီ သတ္ပါမယ္ မီး ဖုုိ တခုု တြက္ ေရ ၄နာရီ ေလာက္ စိမ္ ထားတဲ့ ကုုလားပဲ
ကုုိ ျပဳတ္ထားပါမယ္ ႏူးေအာင္ နာရီဝက္ ၄၅မီနစ္ေလာက္ ျပဳတ္ပါမယ္ မႏူး ေသးရင္ ေရ ထပ္ထပ္ထည့္ေပးပါ
ပလာ ကုုိ ကြ်န္ မ frozen ကုုိ မေၾကာ္ပဲ ကုုလား ဆုုိင္ မွာ လုုပ္ျပီးသာ ဝယ္လုုိက္ ပါတယ္
Add caption |
ပဲ ကုုိ ျပဳတ္ထားတဲ့ ပုုံ ပါ ပဲ ႏူးရင္ ပဲ ကုုိဇကာ နဲ ့တုုိက္ ခ်ပါမည္။
Add caption |
ၾကက္လဲ ႏူး လာျပီ ပဲကုုိ လဲ ႏူး ျပီ ဆုုိရင္ ၾကက္ သား အုုိး ထဲ ကုုိ ပဲ တုုိက္ ထားတဲ့ အရည္ ထည့္ လုုိက္
ပါ
ေရာ ျပီး ရင္ ဆက္ တည္လုုိက္ပါ ၾကက္ ႏူး ရင္ ရ ပါျပီ ေအာက္ ပုုံ မွာ ၾကက္သား အုုိး နဲ ့ပဲ
အုုိး ေရာျပီး သာပုုံ ပါ။
Add caption |
ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီး ထားတာရယ္ ေဂၚဖီ ကုုိ ပါးပါး လွီး ထားတာရယ္ သံပုုရာသီး ရယ္
ငရုုတ္သီး အနီေတာင့္ ေလးမ်ားရယ္ အားလုုံး နဲနဲ ထည့္ျပီး အရည္ ဆမ္း စား ရင္ စားလုုိ ့ေကာင္းတဲ့
ျပည္ပလာတာရပါျပီ။
Add caption |
No comments:
Post a Comment