Tuesday, April 3, 2012
ဝက္သား ၾကက္ဥ ဟင္း ေလး ခ်က္စားရေအာင္
ဝက္ သား ၾကက္ဥ ဟင္း ခ်က္ ရန္ လုုိအပ္တဲ့ပစၥည္း မ်ား
ဝက္သား သုုံးထပ္ သား ၃၀၀ ဂရမ္
ပဲငံျပာရည္ အေနာက္ စားပဲြတင္ဇြန္း ၁ဇြန္း ခဲြ
သၾကား လက္ဖက္ရည္ ဇြန္း တဇြန္း
ဆားအနည္းငယ္
အသားမွုုန္ ့အနည္းငယ္
Seah's spices brand stewed fragrant spice စားပဲြတင္ ဇြန္း ၂ဇြန္း
အားလုုံးကုုိ ဝက္ သား အေနေတာ္ တုုံး ထားတာေလး မ်ား နဲ ့နယ္ ထားလုုိက္ပါ
ျပီး ရင္ ေရ ေႏြး 1/2 litre တည္ ထားတဲ့ ထဲ ထည့္ပါ အဲဒီ အခ်ိန္မွာ ၾကက္ ဥ ႏွစ္လုုံး သုုိ ့မဟုုတ္ သုုံး လုုံးကုုိ ျပဳတ္ ထားလုုိက္ ပါ အက်က္ ျပဳတ္ပါ ဝက္သား ႏူး မႏူး ကုုိ ခရင္းေလး နဲ ့ထုုိး ၾကည့္လုုိက္ပါ မႏူးရင္ ေရ
နဲနဲ ထပ္ ထည့္ပါ ဝက္ သား မႏူး တႏူး အခ်ိန္မွာ ၾကက္ဥ က်က္ ျပီး သာ သုုံးလုုံးကုုိ ပါထည့္ပါ
ဝက္သားေလး လဲႏူး ေရ သုုံးပုုံ တပုုံ ေလာက္ အခ်ိန္ မွ ခ် ပါ
ပုုံ ပါအတုုိင္း စား ေကာင္းတဲ့ ဝက္သား ၾကက္ဥ ဟင္း ေလး ရပါျပီ။
Labels:
တရုတ္အစားအစာ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment