Wednesday, March 14, 2012

Seawee ပုဇြန္ၾကက္သားလိပ္ ေလး


၁) ပထမ ပုဇြန္ ႏုတ္ႏုတ္ဆင္းထားတာေလး ရယ္ ၾကက္သား mince သုိ ့မဟုတ္ ၾကက္သား ႏုတ္ႏုတ္
     ဆင္းထားတာေလး ကုိ ခရုဆီ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ ႏွမ္း ဆီ အနည္းငယ္ ဟင္းခ်က္ ဝုိင္ အနည္းငယ္
     Tapioca flour တုိ ့နဲ ့နယ္ျပီး ထားတာပါ



(၂)  ျပီးမွ seawee အခ်ပ္ ယူျပီး ပုံပါအတုိင္း လိပ္ပါ ,လိပ္ျပီး ရင္ ဓါးနဲ ့အတုံးေလး ေတြ ျဖတ္ ျပီး ႏွမ္းကပ္လုိက္ပါ



(၃)ျပီး ရင္ မီးနဲနဲ နဲ ့ဆီ ပူပူ နဲ ့ေၾကာ္လုိက္ရင္ စားေကာင္းတဲ့ seawee လိပ္ ေလးရျပီ။

No comments:

Post a Comment