ပထမ ၾကက္သား mince (or) Pork mince 200gm ကုုိ ဟင္းခ်က္ ဝုုိင္ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ ႏွမ္းဆီ အနည္းငယ္ သၾကား အသားမွုုန္ ့ ေဆးဘဲ ဥ တလုုံး အတုုံးေလးမ်ား လွီးျပီး နယ္ထားပါ
ေဆး ဘဲဥ နဲ ့ ဆားဘဲ ဥ ပုုံပါ
နယ္ ျပီးသား အသားမ်ားကုုိ ပုုံ လုုပ္ျပီး ဆားဘဲ ဥ အႏွစ္ ကုုိ ယူျပီး အတုုံးေလးေတြ ကုုိ အသားနယ္ထားတဲ့
အလုုံး ေလးေပၚ တင္ ပါ မယ္ ျပီးရင္ steamer ထဲမွာ ၁၅မီနစ္ေလာက္ ေပါင္း လုုိက္ပါ
ဒါဆုုိ စားလုုိ ့ေကာင္းတဲ့ အသားေပါင္း ေလး ရျပီေနာ္
No comments:
Post a Comment