Mango Pudding
2tbsp gelatine
100gm of sugar
1cup (250ml) boiling water
1 medium mango
1/2 tsp mango essence
1/2 cup fresh cream
ပထမ ပုံပါအတုိင္း သရက္သီးကုိ အတုံးေလး ေတြ လွီးျပီ hand blander နဲ ့ puree ျဖစ္
ေအာင္ bland လုပ္ ထားပါ
ျပီးမွ gelatine ,suger ရယ္ ကုိ ပုဂံလုံးတခုထဲတြင္ ထည့္ပါ
ျပီးမွာ ဆူေအာင္ တည္ထားတဲ့ ေရ ၂၅၀ထဲ ကုိ ထည့္ေမြပါ
ျပီးလွ်င္ သရက္သီး အႏွစ္ ရယ္ fresh cream,ေျခထားတဲ့ ေရခဲတုံး 60gm ေလာက္
အားလုံးကုိ ေရာေမြ ပါ ျပီးရင္ ကုိယ္ထည့္မဲ့ ခြက္ ထဲကုိ ထည့္ျပီး refrigerator
၁နာရီေလာက္ အေအးခံလုိက္ ရင္
စားေကာင္းတဲ့ Mango Pudding Jelly ရျပီေနာ္။
No comments:
Post a Comment