ၾကက္သားကုိ ဂ်င္းတုိ ့ ဆား အသားမွုန္ ့တုိ ့နဲ ့နယ္ျပီးျပဳတ္ထားလုိက္တယ္ ႏူးေလာက္ရင္ အေအးခံျပီး အသားႏြင္ထားတယ္ ျပီးေတာ့ TEOCHEW MEE POL NOODLES ကုိ ဇကာခံျပီး ေရေႏြးဆူဆူထဲမွာ ၂မီနစ္ သုံးမီနစ္ေလာက္ ထားလုိက္တယ္ ျပီးေတာ့ ဇကာကုိထုတ္ ျပီးေခါက္ဆဲြကုိ ပုဂံထဲထည့္ျပီး ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ အခ်ဳိမွုန္ ့အနည္းငယ္ ၾကက္သြန္ ျဖဴဆီခ်က္ နဲ ့နယ္ျပိး အသားထည့္ျပီး ရင္ ၾကက္သြန္ မိတ္ ျဖဴး ဆီခ်က္ အဖတ္ ျပီးရင္ ၾကက္ျပဳတ္ရည္ေလးနဲ ့တဲြစားရင္ ရန္ကုန္ ကဆီခ်က္အတုိင္း စားေကာင္းလုိ ့ enjoy :
No comments:
Post a Comment