ကြ်န္မ တခါမွ သခြားသီး ကုုိ ခ်က္ မစားဘူး ပါ စာအုုပ္တအုုပ္မွာ ခ်က္ထားတာ ေတြ ့လုုိ ့ခ်က္ စားၾကည့္တာ အရမ္းစားေကာင္းသြားလုုိ ့ခ်က္နည္း ေလး ေရးျဖစ္သြားတာပါ
ဂ်ပန္ သခြားပုုဇြန္ ခ်က္ ရန္ လုုိအပ္တဲ့ ပစၥည္းမ်ား
ဂ်ပန္သခြား ရွည္ရွည္ ပိန္ပိန္သခြား သီး ၂လုုံး အေစ့နည္းျပီးေတာ္ေတာ္စားေကာင္းတယ္
ပုုဇြန္ ခပ္လတ္လတ္ ရ ေကာင္ ၈ ေကာင္
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၂ဥ
ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ စားပဲြတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
သၾကားအနည္းငယ္ (အခ်ဳိၾကဳိက္ရင္ မၾကဳိက္ရင္ မထည့္လဲ ရပါတယ္)
အသားမွုုန္ ့ အနည္းငယ္
ဆီ စားပဲြတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
ႏွမ္းဆီ အနည္းငယ္
ဂ်ပန္ သခြား ပုုဇြန္ ခ်က္ နည္း
ပထမ ၾကက္သြန္ျဖဴ ကုုိ တံျပားရုုိက္ထားပါ ျပီး ရင္ ဆီ တြင္ အရင္ အေရာင္ ေလး ရဲ သည့္အ ထည့္ေၾကာ္ပါ ျပီး ရင္ ဂ်ပန္သခြား တလက္မခဲြ အရြယ္ေလးမ်ား လွီးထားတာကုုိ ထည့္ ေၾကာ္ပါ ပဲ ငံျပာရည္ အၾကည္ထည့္ ပါ သခြား သီးေလးမ်ား နဲနဲ ႏြမ္း လာမွ ပုုဇြန္ ထည့္ပါ ျပီး ရင္ အသားမွုုန္ ့ထည့္ပါ
ပုုဇြန္ မ်ား ရဲ ျပီး က်က္ လာရင္ ႏွမ္း ဆီ အနည္းငယ္ ျဖန္း ျပီစားလုုိ ့ရပါျပီ သၾကားျဖဴး ရင္ အသားမွုုန္ ့ထည့္တဲ့ အခ်ိန္ နဲနဲ ေလးျဖဴးလုုိ ့ရပါတယ္။
ဂ်ပန္သခြားတခါမွမစားဖူးေသးဘူးမေရ
ReplyDelete