Friday, February 24, 2012

ငါးေခါင္းဟင္းေလးခ်က္မယ္

ငါးေခါင္းဟင္း ခ်က္နည္း

ပထမ ငါးေခါင္း ကုိ တျခမ္းအျပားလုိက္ၾကီးကုိ ငံျပာရည္ နည္းနည္းနဲ ့နယ္ထားလုိက္ပါတယ္ ျပီး မွ ဟင္းခ်က္မွုန္ ့ရယ္ ခ်င္း လက္တဆစ္ေလာက္ကုိပါးပါးလွီးျပီး ဆီ ႏွစ္ဇြန္းေလာက္နဲ ့ဆီသတ္
ျပီးမွ ငါးေခါင္းကုိထည့္ျပီး ေရ 3cup ေလာက္ထည့္ျပီး အဖုံး ဖုံးျပီး ၁၀မီနစ္ေလာက္တည္လုိက္ပါတယ္ chicken cube အတုံးေလးတတုံးေလာက္ကုိ ျပဳတ္တဲ့ထဲ ကုိ ထည့္လုိက္ပါတယ္ ေတာ္ေတာ္ ဆူတဲ့ထဲ ကုိ ပဲျပားအတုံး ခရမ္းခ်ဥ္သီး အတုံး ေလးေတြ မွုိ တုိ ့ မွ်စ္တုိ ့အားလုံးအတုံးေလး ေတြ တုံးျပီးထည့္ပါျပီးလွ်င္ ေနာက္ထပ္ ၁၀မီနစ္ေလာက္ တယ္လုိက္ရင္ ရပါျပီ
စားေကာင္းတဲံ ဟင္းေလးမုိ ့ခ်က္စားၾကည့္ေနာ္

No comments:

Post a Comment